דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/10/2013 | 21:12 | מאת: שירי

שלום ליאת, פניתי לפני מס' ימים ואני לא מוצאת את ההודעה.. בכל אופן, יש לי כתם שחור מעט בגב כמו פיגמנטציה כבר יותר משש שנים. האזור קצת מגרד לפעמים. הייתי אצל רופא שאמר שזאת דלקת והביא לי משחה שנקראת dermovate השתמשתי בה והגירוד עבר קצת אך עדיין קיים והכתם נשאר. מה ניתן לעשות? פניתי לרופא אחר שאמר שזה לא יורד ושלא ניתן לעשות כלום. מה אפשר לעשות? תודה, שירי

שירי שלום, אם מדובר בכתם פיגמנטציה, ניתן להשתמש בתכשירים המיועדים להבהרה של כתמים אלה. כדאי לפנות לרופא עור כדי לוודא שזה אכן פיגמנטציה ולא בעיה אחרת הדורשת טיפול. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות