פלוקנול ופריחה בידיים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/10/2013 | 19:01 | מאת: מירב

בעבר כאשר קיבלתי פלוקנול יצאו לי פריחות בידיים שגרדו ולקח זמן עד שעברו קרוב לחודש,בנוסף עור הידיים היה יבש במיוחד. לקחתי את הכדור פעם אחת ולאחר שבוע כדור נוסף. הפעם הרופאה רשמה לי שוב את אותו מינון ולא זכרתי את התגובה האם מותר לי להשתמש בכדוק או שזה סימן לתגובה לא רצויה האם כדאי לקחת את הכדור השני במרחק יותר גדול?

מירב שלום, פלוקנול יכול לגרום לפריחה רגילה, אך גם לתגובה עורית חריפה ומסכנת חיים. למרות שבעבר התגובה העורית שתיארת הייתה קלה ולא מפושטת, כדאי להתייעץ עם הרופאה לגבי הטיפול. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות