פבוקסיל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/10/2013 | 07:34 | מאת: טובה ישראל

אני נוטלת כבר כמעט 15 ש" פבוקסיל נגד התקפי חרדות. במשך הזמן עליתי במשקל ומאז אני מנהלת מאבק להורדת במשקלץ לפני כ5 חודשים הוחלפה התרופה ללוסטרל 250 מ"ג ליום. ההסתגלות היתה קשה, אך כרגע אני מאוזנת. ההרזיה מאד קשה לי ומנתוח בריאטרי אני פוחדת,אני בת 64 האם יש לך עיצה בשבילי? כל המילים בהם מופיעה האות ה משום מה המחשב מזייף ועימך הסליחה.

טובה שלום, לוסטרל גורמת לפחות עלייה במשקל לעומת תרופות אחרות מאותה משפחה. למרות שישנן גם תרופות שיכולות לגרום לירידה במשקל, לא נראה לי שרופא ימליץ על החלפה, בגלל הקושי להגיע לאיזון. נסי פגישות עם תזונאי/ת או קבוצות תמיכה לדיאטה, ובצעי פעילות גופנית המותאמת ליכולתך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות