פצעים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/10/2013 | 18:34 | מאת: אורלי

שלום, יש לי פיצעונים אבל זה לא עם מוגלה או משהו הם ממש קטנים, רציתי לדעת איזה משחה או משהו יכול לעזור לזה כי סבונים לא עוזרים, תודה

אורלי שלום, אם מדובר בפצעוני אקנה (פצעי בגרות), ניתן להשתמש בתכשירים לייבוש הפצעים על בסיס benzoyl peroxide (התכשירים עלולים להכתים בגדים-יש לקרוא את העלון לצרכן לפני השימוש) או בתכשירים אחרים כמו: פייס איט, לקטופיל יאנג, אקניל ג'ל, ועוד. אם הפצעונים על רקע אחר, לא אוכל להמליץ על טיפול ללא אבחנה של הרקע לפצעים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות