,Mononit 20 -

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/10/2013 | 13:44 | מאת: Johny Chiva

סובל/סבלתי מבעיות לב .התקפי לב . קוצב לב .בתחילת השנה עברתי בדיקת מיפוי לב ו על פי הקרדיולוג עלי היה לעבור צנתור או טיפול רפואי .עקב גילי המתקדם הוחלט לתת לי את התרופה "מונונית". לפני כ חודשיים סבלתי מסימני דלקת ראות ו זימנתי רופא בבית ..כשהרופא ראה את התרופה ה זו מונחת על השולחן אמר לי " זו תרופה בולשית" לא לקחת תרופה זו...על אף ש תקופת ההסתגלות ל תרופה היתה מלווה ב גירודים בגוף המשכתי לקחת עד היום ....אנא דעתכם אם תרופה זו יעילה או לא כפי שרופא כללי אמר לי ....תודה על התייחסותכם...!!

שלום, אם יש תגובה אלרגית לתרופה, רצוי ליידע את הרופא המטפל שישקול החלפת תרופה (אם זה אפשרי). אני לא הייתי מייחסת הרבה חשיבות למילים "שנזרקות" לאוויר ע"י מישהו שלא מכיר את ההיסטוריה הרפואית שלך, אמנם מדובר בתרופה ותיקה, אך לעיתים יש צורך להשתמש בה. אם יש לך ספק לגבי הטיפול שנרשם לך, עליך לחזור לרופא שלך או לרופא מומחה בתחום. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות