תאריך תפוגה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/10/2013 | 08:43 | מאת: א

רכשתי כדורים נגד חרדה בסביבות סוף חודש מאי...השם של הכדורים לא זכורים לי והעברתי אותם לשקית משום שהיה נורא קשה להוציא אותם (הם נורא קטנים) עכשיו אני מעוניין לנטול את כל הכדורים שנשארו לי...האם עפ"י תאריך תפוגה ממוצע של כדורים נגד חרדה כדאי להשתמש בהם?

שלום, לצערי אין לי תשובה. אין אפשרות לדעת כמה זמן שהו הכדורים בבית המרקחת לפני שנרכשו, ואם הוצאתם מהאריזה המקורית לא פגעה בהם (לחות, חשיפה לאור). לא ממליצה להשתמש בתרופות שתאריך התפוגה שלהם לא ידוע. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות