זריקת דיפרוספאן 2CC.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/10/2013 | 18:16 | מאת: משה

ברצוני לדעת תוך כמה ימים או שבועות חולפות תופעות הלואי ,הקשורות לעלית רמת הסוכר בדם .אצלי רמת הסוכר המאוזנת על ידי כדורים היא בין 125 ל135 . אחרי שקבלתי זריקה רמת הסוכר בדם עלתה ל195 כבר 4ימים .מתי יחזור האיזון (אם יחזור). בתודה משה .

משה שלום, משך הפעולה של זריקת דיפרוספאן משתנה מאדם לאדם ויכול לקחת מספר שבועות. כדאי לפנות לרופא לצורך התאמה של מינון התרופות נגד סכרת שאתה נוטל, ולשלול סיבות אחרות להפרת האיזון. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות