מידע בנוגע לבעיות קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/10/2013 | 21:31 | מאת: נושינשנושי

שלום ליאת , היועצת בבית הספר אומרת שזה תקין אבל בערך כבר שנתיים הלכתי לפסיכולוג והוא ממליץ לי פעם אחר פעם לקחת רטלין בעיקבות בעיות קשב הריכוז שלי שאליהם מתלווים ההיפראקטיביות .. ההורים שלי ואני נגד זה , אבל בזמן האחרון אני משתכנעת שזה יכול לעזור .. עכשיו איך להיות בטוחה שהרטלין לא יזיק מעשר להועיל ?

שלום, כדי לדעת אם אכן את צריכה או יכולה להפיק תועלת מטיפול תרופתי בהפרעות קשב וריכוז והיפראקטיביות את צריכה ייעוץ מרופא (פסיכיאטר או נוירולוג) ולא מפסיכולוג או יועצת בית ספר, שאין להם הכשרה רפואית. במידה והוחלט על טיפול בריטלין, מתחילים במינון נמוך ובודקים את התגובה. אם התגובה חריגה מפסיקים את הטיפול. אין דרך לדעת מראש מה תהיה תגובתך לטיפול. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות