שלום התחלתי לשתות גלולות ואני רוצה לדעת כמה דברים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/10/2013 | 08:09 | מאת: שרית

אני בחורה שמעשנות חצי קופסא ביום ועכשיו בגלל שאני שותה גלולות שקוראים להם מרסילון הפסקתי לעשן וקשה לי יש אולי גלולות שאני יכולה לעשן איתם בחופשיות ולא להרגיש בפחד? וכבר התחלתי לשתות את הגלולות ואם התחלתי בסוג זה אני אוכל להחליף לסוג אחר של גלולות יותר חלשות? תודה.

10/10/2013 | 14:16 | מאת: קרן

האם אמרת לרופא הנשים שאת מעשנת?

שרית שלום, ישנן גלולות המכילות מרכיב פרוגסטרוני בלבד והן מתאימות למעשנות. לגלולות אלה יתרונות וחסרונות וכדאי שתדוני באופציה להשתמש בהם עם רופא הנשים שלך. אם הצלחת עד עכשיו להסתדר בלי סיגריות, אולי כדאי להמשיך בתהליך הגמילה, רק תרוויחי מזה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות