גלולות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/10/2013 | 18:34 | מאת: ליבי

שלום רב, היות ואני מסתמכת יותר על רוקחים אשאל אותך שאלה האם לדעתך ציסטה בשד נובעת מלקיחת גלולות למניעת הריון ואם כאבים בשד נובעים מהציסטה או מגלולה ? אני משתמשת כשמה לא רצופה במליאן והכירורג המליץ להחליף את הגלולה. השאלה מה יותר חלש ממליאןן

ליבי שלום, הסיבה להופעת הציסטות אינה ידועה בוודאות, אך יש חשד שעודף אסטרוגן עלול לגרום לכך. כנראה, שזו הסיבה שהמליצו לך להחליף גלולה לגלולה בעלת מינון נמוך יותר של אסטרוגן. דוגמה לגלולה כזו היא גלולת מינס. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות