פליקסונז

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/10/2013 | 18:28 | מאת: יצחק

בעקבות סתימה באף כתוצאה מאלרגיה קיבלתי מהרופא מרשם לפליקזונז זה יומיים שהתחלתי להשתמש בו ואכן יעיל אלא שלאחר שעה אולי קצת יותר מהתרסיס בכללי אני מרגיש עצבנות וכמו כן אני מרגיש מעט סינוור בראיה וקשה לי להיות במקום מואר התופעה נמשכת בערך כשעה וחולפת. האם במצב כזה ניתן להמשיך ליטול פליקסונז או להפסיק ולדווח לרופא המטפל?

יצחק שלום, מכיוון שציינת הפרעות בראיה, כדאי להפסיק את הטיפול ולפנות אל הרופא לייעוץ נוסף. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות