דימונה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/10/2013 | 21:20 | מאת: איציק

היו לי כאבי גב שתיתי איבופן 400 וכרבע שעה לאחר מכן כמעט נחנקתי למוות הדופק שלי עלה ל170 נגשתי למיון הזריקו לי סטרואידים ונוזלים. יש לי הרגשה שאני גם רגיש לאופטלגין . השאלה שלי מה אני צריך לעשות ואם אני אלרגי לתרופה?

איציק שלום, קודם כל, עליך להימנע מנטילת תרופות שאתה אלרגי אליהן או שיש חשד לאלרגיה. נסה להיזכר אלו תרופות לקחת בעבר ולא הייתה תגובה אלרגית אליהן. כדאי להיזהר משימוש בנוגדי דלקת מהמשפחה של נורופן, כי לפעמים האלרגיה משותפת. ניתן לפנות למומחה לאלרגיה לבירור האלרגיות שלך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות