רטלין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/10/2013 | 22:18 | מאת: אורטל

אן אני מניקה ורוצה לקחת רטלין כמה זמן אסור לי להניק?, וואלכוהול כמה זמן צריך לחכות בין לבין?

אורטל שלום, הטיפול בריטלין בזמן הנקה ייעשה על -פי שיקול דעתו של הרופא המטפל. בספרות המקצועית לא הצטבר מספיק מידע על בטיחות השימוש בתרופה בהריון. ניתן להתייעץ גם עם מרכז לייעוץ טרטולוגי. השימוש באלכוהול במהלך הטיפול הוא בעייתי בעיקר כשלוקחים תכשירים בשחרור מושהה, כי אז יכולה להשתחרר כמות גדולה יותר של חומר פעיל בבת אחת ולגרום לתופעות לוואי במערכת העצבים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות