לקרניטין וסיב הקונגאק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/10/2013 | 14:47 | מאת: עידית

האם אפשר להשתמש בשניהם ביחד? מה יותר טוב נוזל או כמוסה? האם הם טבעיים? והאם הם יכולים להשפיע על הרזיה ואנמיה ?

עידית שלום, אין מניעה להשתמש בשני התכשירים, בהפרדה. נוזל קרניטין נספג מהר יותר. מדובר בתוספי תזונה, טבעיים. קונג'אק מיועד לדיאטה. ל-קרניטין יכול לסייע בירידה במשקל רק אם נלקח בשילוב עם פעילות גופנית. אם יש מחלות כרוניות או שנלקחות תרופות כרוניות, יש להתייעץ עם רופא. לאנשים המטופלים בתרופות נגד סכרת לא מומלץ לקחת קונג'אק. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות