חלב אם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/10/2013 | 21:45 | מאת: רותי

רציתי לדעת א.חלב אם כמה זמן מותר לו להיות בחוץ-ללא קירור לאחר השאיבה?? ב.כמה זמן מותר לו להיות במקרר ג.חלב שהוקפא והופשר ןאפילו חומם מותר להקפיאו שנית??? ד. מה מעשיר חלב??אשמח לדעת מגוון תודה מראש

רותי שלום, להלן לינק להנחיות משרד הבריאות בקשר לאיחסון חלב אם שאוב: http://www.health.gov.il/Subjects/pregnancy/Childbirth/feeding/Pages/Storage.aspx לגבי העשרת החלב, הקפידי על תזונה מאוזנת והימנעי מדיאטות חריפות. הקפידי לשתות הרבה מים. ניתן להגביר את כמות החלב בכל הנקה ע"י הגדלת תדירות ההנקות. יעוץ נוסף אצל יועצת הנקה מוסמכת. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות