חירחורים לתינוקת בת חודש

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/10/2013 | 07:32 | מאת: חני

ליאת שלום.ביתי בת החודש מחרחרת מהימים הראשונים שהגיעה הביתה מביהח.ניסיתי לתת לה טיפות מי מלח אך זה לא עזר.אני מוציאה לה לפעמים גושים קטנים של נזלת שהתייבשה מהאף אך הלילה פתאום ראיתי איך היא פתחה את הפה שלה וכאילו רצתה להקיא אך בעצם היא כמעט נחנקה .היא מחרחרת המון ורופאת הילדים טוענת שהריאות שלה נקיות. מה אפשר לעשות???אני לא מצליחה לישון בלילות מדאגה...

חני שלום, בתינוקת בגיל זה ניתן להקל על הנשימה ע"י שימוש במכשיר אדים. אם יש נזלת או שיעול ניתן להשתמש בטיפות הומאופתיות בלבד ולא בתכשירים תרופתיים או צמחי מרפא. אם יש החמרה, פני שוב לרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות