שיעול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/10/2013 | 08:25 | מאת: שאול

יש שיעול שלא מפסיק אני משתמש במשאף כבר שבוע ועדיין משתעל מה עושים

שאול שלום, חשוב לדעת על איזה רקע השיעול והאם מדובר בשיעול יבש או עם ליחה ואם הוא מלווה בגודש ונזלת או לא. אם מדובר על שיעול על רקע אסתמה או ברונכיט והמשאף לא עוזר, צריך לחזור לרופא להתאמת הטיפול. לשיעול יבש על רקע ויראלי ניתן לקחת סירופים טבעיים או תרופתיים ללא מרשם. קיימים גם תכשירים מדכאי שיעול תרופתיים חזקים יותר הדורשים מרשם. לשיעול עם ליחה ניתן להשתמש במדללי ליחה או בתכשירים טבעיים על בסיס תימין. לשיעול על רקע אחר, כדאי לפנות לרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות