ניקוי רעלים מהגוף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/10/2013 | 09:59 | מאת: קרן

האם יש כדור אשר מנקה רעלים מהגוף? במידה וכן, מה שמו והאם ניתן להשיג אותו ללא מרשם רופא? ישנם חליטות תה המבטיחות ניקוי רעלים מהגוף, האם יש בזה אמת? האם עודף רעלים בגוף יכול לגרום לכאב ראש ובחילה?

קרן שלום, ניקוי רעלים מהגוף הוא מושג שקיים רק ברפואה האלטרנטיבית. אין תכשירים תרופתיים ל"ניקוי גוף", אלא רק תכשירים טבעיים. על-פי הרפואה האלטרנטיבית עודף רעלים גורם לעייפות, חוסר אנרגיה, הפרעות ריכוז, הזדקנות תאים מואצת, בעיות עור, עיכול, כאבי ראש, קושי בירידה במשקל, ועוד. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות