טחורים ופיסורה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/10/2013 | 19:39 | מאת: אטל

אני בת 54 סובלת מטחורים פנימיים ופיסורה שנים רבות. מידי שנה שנתיים יש לי התקף כאבים נוראי כמו סכין מלובנת בפי הטבעת ובפנים בפעם הקודמת הכירורג רשם לי rectogesic 4 מלגרם בתוספת עזרקאין 5% אך אני יומיים משתמשת בהם לאחר כל יציאה כמה פעמים ביום אך ללא הואיל. האם יש איזה תכשיר או משחה שמאלחשת יותר את המקום??

אטל שלום, קודם כל, ייתכן וזה יקח יותר מיומיים עד להקלה. חשוב שהיציאות יהיה רכות וללא מאמץ (ניתן להיעזר במרככי יציאות כמו נורמלקס). קיים תכשיר המשלב שני חומרים פעילים ניטראט עם ניפדיפין. תכשיר זה הוא הכנה מיוחדת, וניתן רק במרשם רופא ובהמלצתו. התייעצי עם רופאך אם תכשיר זה יכול להתאים לך. ליאת

14/10/2013 | 21:57 | מאת: dr teva

שלום תקפידי לאכול סיבים תזונתיים במיוחד סיב פסיליום עם המון מים .את יכולה להשתמש בצמחי מרפא כמו ערמונית הסוסים ועצבונית החורש עם חומר טבעי שנקרא רוטין ...וביופלבינואידים ופירות יער לחיזוק כלי הדם . הממליס מקומי עם שמן גרניום מדולל בשמן אובלפיחה ..את יכולה להשתמש במשחה כם אלנטואין חומר ששנמצא. בצמח הקומפרי

מנהל פורום תרופות ורוקחות