טחורים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/10/2013 | 17:32 | מאת: אטל

ליאת שלום לך קבלתי ממך יעוץ אתמול לגבי תרכובת של משחה לטיפול לטחורים ופיסורה. קיבלתי מרשם מרופאי מהכללית. אך לא ניתן לקבל את התרופה אלא רק לאחר הכנתה וזה לוקח ימים ובינתיים אני סובלת מאד. יש לך מושג היכן אני יכולה לקנות את המשחה הנל במיידי. באיזה סניף

אטל שלום, המשחה מוזמנת מהמעבדה באופן ספציפי ללקוח ואין מלאי בסניפים. לדעתי, שווה לחכות למוצר שמגיע ממעבדה ברמה גבוהה, אך אם אין ברירה תוכלי לנסות בבית מרקחת פרטי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות