סיאנה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/10/2013 | 22:11 | מאת: רמה

לקחתי את הזריקה ביום השלישי של המחזור אני בת 46 ויש לי דימומים קלים כבר שבועיים מתי זה יפסק האם הזריקה לא מתאימה לי.

רמה שלום, שיבוש במחזור החודשי, והופעת דימומים בחודש הראשון של השימוש בתכשיר, הן תופעות לוואי יחסית נפוצות של סיאנה. בדרך כלל תופעה זו חולפת במשך הטיפול. בטיפולים חוזרים, ייתכן אף מצב של הפסקת הווסת לגמרי. אם מתלווים לדימום גם הפרשות אחרות, כאבים חזקים או שהדימום הופך לכבד, פני לרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות