דרלין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/10/2013 | 23:01 | מאת: xxx

שלום יש לי תינוק בן 8.5 חודשים מטופל בדרלין סירופ עקב svt 3 פעמים ביום האם יש איזושהן תועות לוואי? האם זה משפיע על השינה? תיאבון? תודה רבה

שלום, לתרופה דרלין עשויות להיות תופעות לוואי. לא ידועה לי על הפרעה בתיאבון, אך יכולה להיות תופעה של כאבי בטן. גם הפרעות שינה יכולות להיות. אני מצרפת קישור לעלון לצרכן: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAlon.asp?tmpPath=/units/pharmacy/trufot/alonim/DERALIN_SLOW_DERALIN_PT_1336977563151.pdf ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות