טחורים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/10/2013 | 09:46 | מאת: פנינה

מה אפשר להשתמש פרט לפרוקטוגליבנול וגל אלחוש של עזרקיאן נגד טחורים שנגרמו מעצירות

22/10/2013 | 10:22 | מאת: בקי

האם אפשר לקנות גלולות ללא מרשם רופא?

בקי שלום, אם הכוונה לגלולות למניעת הריון, אז התשובה היא לא. מדובר בטיפול הדורש מרשם ומעקב של רופא. ליאת

פנינה שלום, חשוב לטפל גם בגורם לטחורים. את צריכה לדאוג ליציאות סדירות ע"י שימוש בסיבים או בתכשירים "מרככי יציאות" והקפדה על שתיה מרובה. כדאי להימנע ממשלשלים חזקים, שיכולים להחמיר את הבעיה. ישנם תכשירים לטחורים המבוססים על צמחי מרפא כמו הממליס או אובליפיכה. מבחינת תרופות, ישנו קרם בשם רקטוצורין שנמכר ללא מרשם ותכשירים נוספים הדורשים מרשם רופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות