ולריאן טינקטורה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/10/2013 | 12:31 | מאת: אני

שלום בץי בת 5 וחצי קיבלה את התרופה מרופאת משפחה לאחר תלונות חוזרות ונשנות על כאבי בטן ללא סיבה הנראית לעין ולאחר בדיקות דם תקינות כנראה פסיכוסומטי או לא אני עוקבת ... לא נתתי לבתי את הטיפות מכיוון שקראתי בתווית שמדובר בסוג של תרופת הרגעה ואני חוששת לתת לה מה דעתך בעניין הטיפות הנ"ל? האם מקובל לתת לילדים סוג זה של תרופה? בנתיים חלפו כאבי הבטן ואני לא רואה מקום לתת לה אך בכל זאת שאלתי למקרה שאצטרך. אשמח להבהרה הנושא, תודה מראש

שלום, על-פי העלון לצרכן של המוצר, לא מומלץ לתת את התכשיר לילדים מתחת לגיל 12. באופן עקרוני, אני מאמינה שצריך לנסות קודם לפתור את הבעיה שהובילה לכאבי הבטן. גם אם היא פסיכוסומטית, היא מבטאת מצוקה כלשהי וחשוב לזהות אותה ולא להשתיק אותה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות