שילוב בין שתי תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/10/2013 | 19:50 | מאת: נטלי

ילד בן שנה ו 10 לוקח כרגע ביוטיקיד ואני קניתי בניו פארם elderblut לחזק מערכת חיסונית של ילד כי הוא כל הזמן חולה,השאלה היא האם מותר לתת בו זמנית את שניהם או שעדיפות לסיים עם ביוטיקיד ואחרי זה להתחיל elderblut?

נטלי שלום, באופן עקרוני אין בעיה לתת יחד, אך מהחברה המשווקת הודיעו שהוראות השימוש של אלדרבלוט התעדכנו ועכשיו נותנים אותו מגיל 4. ליאת

24/10/2013 | 12:44 | מאת: נטלי

אז מדוע רוקח נתן לי את אלדרבלוט אם אמרתי לו שילד בן שנה ו 10,אני יכולה להחליף אותו?

מנהל פורום תרופות ורוקחות