ברזל לתינוק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/10/2013 | 08:52 | מאת: מירי

ליאת שלום, תינוק בן חמישה חודשים, התחלתי לתת לו ברזל, הוא מקיא מהברזל של טיפטיפות כרבע שעה לאחר שמקבל אותו, הרופאה המליצה על סירופ פרו אך הטעם מגעיל אותו וגורם לו להקיא, ניסיתי לתת עם מזרק, בכפית , במנות קטנות, מדולל עם מים. האם יש לך הצעה לסוג אחר של ברזל שכדאי לנסות?

מירי שלום, ברזל בטיפות ניתן לערבב עם סוגי מזון שונים, אפילו בחלב. תוכלי לנסות להוסיף בהדרגה את טיפות הברזל למזון שהוא אוהב. אם זה לא עוזר, נסי טיפות ברזל מחברה אחרת (יש טיפות ברזל בהרכב הזהה לזה של טיפטיפות למכבי ולחברת פלוריש). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות