טיפול אקנה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/10/2013 | 15:41 | מאת: ליאת רוז

שלום לך ליאת,אני בת 13 ויש לי אקנה קנו לי מלא משחות וכל לא עוזר או שזה עוזר ואז זה חוזר תוך שבוע רציתי לדעת איזה משחה הכי טובה ??!

ליאת שלום, אקנה היא בעיה שעשויה ללוות אותך במהלך תקופת ההתבגרות. תכשירים נקודתיים וכאלה שנמכרים ללא מרשם יכולים לסייע ב"יבוש" פצע קיים, אך לא למנוע הופעת פצעונים לגמרי. ישנם פתרונות יעילים יותר, הניתנים במרשם רופא. אם מדובר בבעיה שמעבר לפצעון מדי פעם, פני לרופא עור, לקבלת מרשם. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות