מבקשת ייעוץ בהקדם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/10/2013 | 22:37 | מאת: מתוקה

ערב טוב המחזור שלי מאחר ביום ואני לא מרגישה תופעות של כאבים בבטן רק אני מרגישה רגישות בשדיים וכאבים שאני שוכבת על הבטן עשיתי היום בדיקה בשעות הערב כי היה לי מגירה ארוז שקניתי מזמן ויצא לי קו אחד מודגש והשני חלש אני לא יודעת אם אני כן בהריון וגם חשוב לציין שאני ובעלי לא מקיימים הרבה יחסי מין בדרך כלל אין לי איחורים ואם כן אז יש כאבי בטן אבל עכשיו אין מחכה לייעוץ או כיוון מה לעשות אני גם חייבת לציין שלפי דעתי הררית של קרום הבתולין עדיין לא פקעה ואם יש הריון אני מפחדת שזה לא מחוץ לרחם מה אפשר לעשות

מתוקה שלום, בהנחה שהבדיקה תקינה ונעשתה כמו שצריך, נוכחות שני קוים מעידה על הריון. גשי לרופא נשים לבדיקות נוספות וקחי תוסף חומצה פולית. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות