תרופה לשינה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/10/2013 | 09:10 | מאת: משה שלו

האם זה יעיל - כי כך אני רגיל - לקחת את BROTIZOLAM מתחת ללשון (במקום לבלוע) וכמה זמן לפני ההליכה לישון? תודה משה שלו נווה מנוסון

משה שלום, התרופה ברוטיזולם אינה מיועדת לנטילה מתחת ללשון, אלא לבליעה. תכשיר אחר המכיל את אותו חומר פעיל, ונקרא בונדורמין, מיועד לבליעה או להמסה מתחת ללשון. נוטלים את התרופה לפני השינה (לוקח כחצי שעה לתחילת הפעולה). חשוב לוודא פרק זמן של 7-8 שעות שינה, כדי למנוע תופעות לוואי של טשטוש ביקיצה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות