אלפא ליפואית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/10/2013 | 13:26 | מאת: אורי

שלום ליאת בן 70 .כיון שמומלץ לצרוך חומצה אלפא ליפואית 300 מג פעמיים ביום על קיבה ריקה והקיבה ריקה רק לפני ארוחת בוקר,לכן אני צורך רק פעם אחת 300 מג שאלתי: האם לא כדאי לקחת את כל ה600 מג לפני ארוחת הבוקראו אולי יום כן יום לא.... מה הרצוי? תודה אורי

אורי שלום, ניתן לקחת גם מנה של 600 מ"ג חומצה אלפא ליפואית. ניתן להתייחס לקיבה כ"ריקה" גם שעתיים אחרי אוכל או שעה לפני אוכל, אם נוח לך יותר לקחת את המנה מחולקת. ליאת

28/10/2013 | 21:44 | מאת: אורי

אני נוטל את האלפא ליפואית למען הבריאות ,אין לי סכרת או נוירופםיה. האם בכל זאת אפשר לקחת 600 מג? או עדיף לחלק? תודה

מנהל פורום תרופות ורוקחות