tאלפא ליפואית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/10/2013 | 14:31 | מאת: אורית

תודה שחזרת אלי, אז אמנם כמו שאמרתי התרופה עוזרת במניעת תופעות לואי של סכרת, אז למה הרופא או הדיאטנית לא נתנו לי את זה, ורק נתנו לי בסופרפרם רוקחת ככה על דעת עצמה את האלפא בטיק? מה יותר טוב מהתרופות האלה, והאם הן חשובות, והן בסך? וכדאי לקחת אותן אני מבינה. אז ממי לדרוש מרשם ואיך לקנות את זה.לי יש כבר נוירופתיה, ומי יודע אולי כל התחושות הרעות שאני מרגישה הן מהסוכרת. למרות שהיא לא גבוהה. 6.1 ההורמון. ותודה.

אורית שלום, איני יודעת למה הרופאה לא המליצה לך על השימוש בחומצה אלפא ליפואית, תוכלי לשאול אותה בביקור הבא. בטיפול בסכרת, הכי חשוב זה להגיע לאיזון מקסימלי של רמות הסוכר בדם, ע"י התאמת הטיפול התרופתי והקפדה על תזונה נכונה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות