עזרה בבקשה!

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/10/2013 | 20:32 | מאת: מור

אני בת 24, אובחנתי אתמול כסובלת מפצעי בגרות בחומרה בינונית-גבוהה (יחסית לגילי) מעט נגעים דלקתיים, ריבוי פצעונים תת עוריים.הרופאה המליצה על מינוצין (50 מג פעמיים ביום)- האם תופעת לוואי של התרופה הזו היא בחילות? היום נטלתי כדור ראשון ולאחריו חשתי בחילה חזקה..האם זה נורמלי? שאלה נוספת- המשחה לוקסיד- האם זה נכון שיש למרוח כמות בגודל של אפונה? הרופאה לא אמרה לי דבר על כך.. רק אמרה לי שמדובר בפילינג עדין ושאמרח אותו על כל האיזור הנגוע בפנים..אז מהי הכמות הנכונה? האם אמורה להישאר לי שכבה רטובה על העור או שהחומר אמור להיספג מיידית? תודה מראש!

מור שלום, מינוציקלין היא אנטיביוטיקה שעשויה לגרום לבחילה. נטילתה אחרי אוכל יכולה להפחית את תופעת הלוואי הזו. לוקסיד צריך למרוח בשכבה דקה. לוקח מספר דקות, אך הקרם אמור להיספג. את שאריות הקרם יש לשטוף בבוקר. ליאת

30/10/2013 | 15:30 | מאת: מור

האם זה בסדר שאני מורחת לוקסיד על עור ששטפתי וייבשתי בלבד? (בעלון השימוש כתוב שיש לנקות את הפנים עם סבון...). האם הטיפול פחות יעיל בלי סבון? ( שאין לי מושג מהו..?) תודה!

מנהל פורום תרופות ורוקחות