לגבי פליקסוטייד 250 משאף ללא cfc

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/10/2013 | 17:50 | מאת: ג'ו

מה בעצם המשאף עושה מה התרופה אמורה לעשות נתנו לי את זה עקה צרידות ופצע בגרון עקב ריפלוקס של מיצי קיבה למשך חודש . כולל כדור שמרגיע את הקיבה הנובע משבר קל(הרניה). אני זמר וחייב לדאוג לקול שלי . האם המשאף מסוכן ? האם זה טיפול נכון? והאם את/ה ממליצ/ה על משהו אחד ? ...תודה מראש

ג'ו שלום, פליקסוטייד הוא תכשיר של סטרואיד בשאיפה. מדובר בתכשיר אנטידלקתי האמור להפחית את הבצקת שיש במיתרי הקול. בשימוש קצר טווח והקפדה על הוראות השימוש אין סיכון. חשוב לשטוף את הפה בגמר השאיפה כדי למנוע פטרת של הפה. לעיתים יכולה להופיע תופעת לוואי של צרידות, שחולפת בגמר הטיפול. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות