פרוסטטה מוגדלת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/10/2013 | 22:23 | מאת: זלמן

האם קסטראל,קסאטראל XL,אומניק,אומניק אוקאס=אחד מהם=הכי פחות פוגע בחשק המיני ובכח הגברא אצל גבר בן 65 בריא באופן כללי ? הPSA באפן קבוע,מזה הרבה שנים =מקסימום 1.00 אבל,זרם השתן חלש וההתרוקנות הכי טובה היא בישיבה סבלנית על האסלה בבקשה תשובה זריזה תודה מראש

זלמן שלום, בתרופות שציינת הן תרופות מאותה משפחה כימית (חוסמי קולטני אלפא), למרות שאומניק היא יותר ספציפית לפרוסטטה, יעילות התרופות ופרופיל תופעות הלוואי שלהן הוא דומה. פגיעה בתיפקוד המיני מתרחשת באחוזים נמוכים מאוד, בשתי התרופות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות