שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

31/10/2013 | 00:41 | מאת: רועי

לפני כשנה ומשהו התחלתי לקחת ציפרלקס עקב התקפי פאניקה וחרדה, לאחרונה הרופא אמר לי שעקב תופעות לוואי שחוויתי עם הציפרלקס אפשר לנסות לעבור לרמוטיב במקום הציפרלקס, עברו בערך שבועיים שאני על רמוטיב ואני מיום ליום מרגיש שהחרדה מציפה אותי שוב ,מרגיש חסר מוטיבציה ודיכאון, אני בקושי מצליח לישון ומרגיש זוועה, האם ייתכן שזה יעבור או שעליי לחזור בצורה מיידית לSSRI? איך עלי לעשות את המעבר חזרה אם כן? אני צריך לדעת האם זה רק תקופת מעבר או שמצבי עלול להדרדר ולהגיע שוב למצבי החרדה שהיו לי לפני כן? אודה מראש על העזרה

רועי שלום, ייתכן והיה צורך במעבר הדרגתי בין שני התכשירים וייתכן שרמוטיב לא מספיק יעילה עבורך. בכל מקרה, כדאי לחזור לרופא כדי לשקול את האופציות העומדות בפניך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות