אופן שימוש בלוקסיד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

31/10/2013 | 03:26 | מאת: שירה23

שלום! קראתי בפורומים שונים שיש למרוח לוקסיד באופן הדרגתי..פעמיים בשבוע ולאחר מכן שלושה וכן הלאה.. רופאת העור שלי לא הזכירה זאת.. רציתי לדעת מהו המינון הנכון? אני בטיפול יומיים בלבד..להמשיך למרוח לוקסיד (בלילה בלבד) בכל ימות השבוע? (ברצוני לציין שאני בת 23, פצעי בגרות בדרגה בינונית- גבוהה..נזכרתי לטפל באקנה באיחור) אשמח גם לדעת מהי הפעולה של הלוקסיד וכיצד הוא עוזר לאקנה? בברכה, שירה.

שירה שלום, לוקסיד או תכשירים אחרים המכילים חומר פעיל זה עשויים לגרום לאדמומיות וצריבה בעור. כדי להפחית את תופעת לוואי זו, ניתן להתחיל את הטיפול בהדרגה, בעיקר לבעלי עור רגיש ועדין. אם את לא סובלת מתופעת לוואי זו, תוכלי להמשיך בטיפול. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות