בעייה לב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/11/2013 | 06:51 | מאת: מיכל נגב

בוקר טוב אני סובלת מהלב והופאקרדיולוגנתן ליכדור קרדיולוג 5 מג והשבועקבלתי כדור קונקור5 מג שאומרת שזה אותו כדור ויש לי כיום לחץדם נמוך מאוד ודופק 55 עד 67 מה עלי לעשות ואמרו לי שזה דופק נמוך יש כאבים בחזה ואמרו שהכדור מגביר אתהבעיה בלב אשמח לדעת

מיכל שלום, קרדילוק וקונקור מכילות את אותו חומר פעיל. זוהי תרופה מסוג חוסמי בטא והיא גורמת לירידה בדופק הלב. דופק לב איטי מוגדר כדופק מתחת ל-60. אם הדופק מתחת ל-60 או אם יש לך סימפטומים כמו חולשה, עייפות וסחרוחורת, פני לרופא שלך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות