כאבי בטן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/11/2013 | 18:39 | מאת: יואב

שלום. מזה כשבוע אני סובל מנפיחות בטן יוצאים לי גרפסים יש לי הרבה נפיחות הרגשה של שובע והרגשה נוראית של מחנק

יואב שלום, איני מוסמכת לאבחן אותך. ייתכן ומדובר בהפרעות עיכול קלות וייתכן ומדובר בבעיה הדורשת התערבות רופא. לבעיות עיכול קלות ניתן להיעזר בתכשירי פרוביוטיקה, באנזימי עיכול ו/או בסופחי גזים. כדאי לאכול ארוחות קטנות בתדירות גבוהה, ולהימנע ממזון מטוגן או מתובל. מכיוון שהזכרת תחושת מחנק, כדאי שתפנה לרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות