שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/11/2013 | 11:21 | מאת: ליאת

רציתי לשאול על תרופה אתופן xl 400 האם תרופה זו כמו ארורקסיה חזקה..האם החומרים שבה גורמים לצביעת שיניים.והאם היא עוזרת נגד כאבים..האם עדיף אותה או ארוקסיה תודה

ליאת שלום, אתופן היא תרופה נגד דלקת ונגד כאבים. מינון 400 מ"ג הוא מינון בינוני וקיים גם מינון גבוה יותר של 600 מ"ג. לכאבים ברמה בינונית היא נחשבת תרופה יעילה. בחירת התרופה המתאימה עבורך תעשה ע"י רופא, מכיוון שגם אתופן וגם ארקוקסיה דורשות מרשם רופא והבחירה תלויה לא רק ביעילותן אלא גם בהיסטוריה רפואית. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות