גרפווטר גזים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/11/2013 | 19:03 | מאת: דיאנה

היי ליאת , יש לי תינוק בן חודש ואני מביאה לי גרפווטר כמעט לפני כל ארוחה כ10 טיפות כי הוא סובל נורט מגזים .לא ציינו שיש הגבלה לכמות הפעמים אבל רציתי להיות בטוחה כי הבחנתי שהוא מיד נוטה להחינק מהטיפות ואז נרדם .האם יש אלכוהול בגרפווטר והיא שימוש מרובה בזה מסוכן?

דיאנה שלום, אין אלכוהול בגרפווטר והוא מיועד להילקח לפני האכלות, ללא מגבלה. אבל, אם התינוק נחנק בעקבות נטילת הטיפות, יש להפסיק את השימוש בתכשיר. דרך אגב, יש שירות טלפוני לשאלות בנושא גרפווטר ומספר הטלפון מופיע על האריזה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות