תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/11/2013 | 02:29 | מאת: לינוי

אני לוקחת איקסל ואחרי 10 ימים נהיו לי ממש בחילות. -רציתי לשאול האם זה הגיוני? האם זה אמור לעבור? ואם יש כדורים שמנטרלים תופעת לוואי של כאבי בטן ובחילות? -מותר לקחת ולריאן בנוסף (עם האיקסל)?

לינוי שלום, התרופה איקסל עלולה לגרום לבחילות. תופעה זו יכולה להופיע תוך שבוע-שבועיים מתחילת הטיפול, ואמורה לחלוף עם הזמן. מכיוון שאת מציינת שיש גם כאבי בטן בנוסף לבחילות, יש לשקול אפשרות של קלקול קיבה. במקרה של קלקול קיבה, ניתן לקחת כדורי קלבטן (אחרי קריאת העלון לצרכן). ניתן לקחת וולריאן בנוס לאיקסל, בתנאי שאין לך רגישות לוולריאן. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות