קרית גת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/11/2013 | 06:18 | מאת: אורן

אני מעוניין בפתרון לגבי ציפורן חודרנית שחוזרת לי מהיותי בכיתה ג ועד עכשיו בגיל 30 אחרי אין ספור ניתוחים כירורגיים

אורן שלום, מבחינת טיפול תרופתי, במידה ומתפתח זיהום הרופא יכול לרשום על פי שיקול דעתו משחה אנטיביוטית ובמקרים קיצוניים גם כדורים אנטיביוטיים. ניתן לרכוש נוזל קוסמטי לריכוך הציפורן או לחילופין להשרות את כף הרגל במים פושרים מספר פעמים ביום. יש להימנע משימוש בנעליים לוחצות. את הציפורן יש לגזור בקו ישר (ולא מעוגל), ולא לגזור אותה קצר מדי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות