תרופות SSRI ובעיות מיניות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/11/2013 | 23:24 | מאת: דרור

רציתי לדעת האם יש תרופות לחרדות שלא גורמות לבעיות זקפה וירידה בחשק המיני, ניסיתי ציפרלקס ולוסטרל ושניהם גרמו לי לבעיות זקפה, מצד שני אני לא יכול להסתדר ללא תרופה כי החרדות שלי ממש קשות, האם יש תרופה שלא גורמת לבעיות זקפה וירידה בחשק מיני? וולבוטרין ידועה כלא עושה בעיות כאלה, אך מדובר בתרופה שעובדת על דופאמין ומגדילה את החרדה...

דרור שלום, עלייך לידע את הרופא שלך על תופעת לוואי זו. לעיתים החלפת תרופה (גם אם היא מאותה משפחה) או הפחתת מינון עשויים לעזור. אם אתה נוטל תרופה שנלקחת פעם ביום, ניתן לתכנן קיום יחסי מין לפני לקיחת המנה היומית. ניתן להיעזר בתרופות כמו ויאגרה או סיאליס (באישור ובמרשם רופא בלבד). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות