קלארינז רפטאבס -תגובה דכאונית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/11/2013 | 10:07 | מאת: יהודית

שלום, אני לוקחת כבר שבוע קלארינז רפטאבס ומאז אני סובלת ממחשבות דכאוניות, בכי, וסיוטים בלילה. אוסיף שאני מאובחנת בהפרעה דו קוטבית מסוג 2, אבל כבר שנים שאני סובלת מעט מאד מזה (משתדלת לשמור על חיים מאוזנים פסיכולוגית והייתי בטיפול שיחתי מספר שנים). השאלה אם יש חלופה לתרופה זו או אם אני יכולה לקחת פחות ביום, אחד במקום שניים. או להפסיק לגמרי?

יהודית שלום, מדובר בתרופת מרשם והרופא שרשם אותה אמור לתת לך הנחיות לגבי הפסקתה. באופן כללי, מדובר בתרופה שאין בעיה להפסיק אותה או להפחית את מינונה. בגלל ההיסטוריה של הפרעה ביפולרית, כדאי בכל מקרה ליידע את הרופא ואת המטפל שלך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות