בירור מחירים של מזון נוזלי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/11/2013 | 00:30 | מאת: מוריה

ליאת, שלום רב אמא שלי עברה לפני 5 שנים אירוע מוחי ומאז היא מוזנת באמצעות פג במזון נוזלי - פחיות של ג'ויטי / אוסמולייט. רציתי לדעת אם פחיות אלו נמכרות בכל בית מרקחת (עם מרשם כמובן) והיכן אני יכולה לבדוק מחירים שלהן? (כרגע אמא לא בבית ולא אנחנו רוכשים את האוכל עבורה...) תודה מראש וחודש טוב

מוריה שלום, ניתן לרכוש פחיות מזון נוזלי בכל בית מרקחת, אך למיטב ידיעתי יש סיבסוד שלהן רק בבתי מרקחת של קופת חולים. ליאת

06/11/2013 | 00:42 | מאת: מוריה

הבנתי, תודה רבה!

מנהל פורום תרופות ורוקחות