קומדין ונורופן וקלבטן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/11/2013 | 07:21 | מאת: קרן

האם מותר לקחת וקלבטן ונורופן יחד עם קומדיה? אם לא בבקשה המלצה על תחליפים, תודה מראש

קרן שלום, יש התנגשות של קומדין עם קלבטן ועם נורופן. מדובר בהתנגשות קלה, אך עדיין יש צורך באישור הרופא לשילוב. מבחינת טיפול בשלשול, ניתן לקחת תכשירי פרוביוטיקה. מבחינת שיכוך כאבים זה יותר מסובך, מכיוון שלגבי כל משככי הכאבים, כולל אקמול, יש אזהרה לגבי שימוש במקביל לקומדין. מכיוון שגם לגבי אקמול וגם לגבי נורופן, מדובר בהתנגשות קלה, יש סבירות גבוהה שרופא יאשר את השילוב, אך חייבים להתייעץ בכל זאת. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות