חיסון נגד שפעת ונגד דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/11/2013 | 15:31 | מאת: קרן

מהן תופעות הלוואי של החיסון נגד שפעת וכמה זמן נמשכות התופעות? מהן תופעות הלוואי של החיסון נגד דלקת ראות וכמה זמן נמשכות התופעות?

קרן שלום, לחיסוני שפעת ודלקת ריאות הניתנים בהזרקה יש תופעות לוואי דומות. התופעות הנפוצות הן: אדמומיות, כאב, נפיחות ורגישות באיזור ההזרקה. חולשה, תחושת חולי, כאבי מפרקים, כאב ראש, חום. התופעות חולפות בדרך כלל תוך כדי 24 שעות. פירוט לגבי תופעות לוואי פחות נפוצות יש בעלון לצרכן בכתובת הבאה: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAlon.asp?tmpPath=/units/pharmacy/trufot/alonim/4658.pdf ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות