משחה לתינוק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/11/2013 | 06:50 | מאת: רותם

שלום יש לי תינוק בן 9 חודשים והמשחה היחידה שאני יכולה לשים לו זה רק אינטיול אני יודעת שזה משחה טיפולית אבל כל מדיה אחרת שניסיתי עושה לו אדום ממש. ניסיתי להחליף לו טיטולים סוגים שונים אבל זה לא עוזר. מה אפשר לעשות ? אפשר להמשיך להשתמש בזה באופן קבוע עלומר כל החלפה?

רותם שלום, שימוש קבוע במשחת אינוטיול אינו מומלץ. אם אין ברירה, צריך אישור מרופא לשימוש קבוע. נסי להגביר את תדירות ההחלפות, להשתמש במגבונים שאינם מבושמים (ושמבוססים על מים). כדאי לשטוף את הישבן אחרי יציאות במים או בשמן רחצה או בסבון עדין כמו צטאפיל. ניתן להוסיף תכשיר פרוביוטי באבקה (למזון) שעשוי להפחית את הגירוי הנגרם ע"י היציאות. ליאת

06/11/2013 | 16:57 | מאת: יסמין

היי גם לי היתה אותה בעיה עם התינוקת שלי... תנסי משחות עם שמן זית כמו אורה קרם למשל.. מעולה

מנהל פורום תרופות ורוקחות