אמצעי מניעה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/11/2013 | 11:49 | מאת: חייבת תשובה

האם יש חשיבות ללקיחת גלוחת המניעה באותה שעה בכל יום? ומה הסיכון במידה וכן צריך? וכן רציתי לדעת האם גלולות גורמות לתיאבון מוגבר?

שלום, כשנוטלים גלולות כל יום באותה שעה זה יוצר סדר יום שמפחית אירועי שכחה של נטילת גלולה. מבחינת יעילות הגלולות, זה תלוי בסוג הגלולה. יש גלולות שניתן ל"אחר" בנטילתן עד 12 שעות מבלי לפגוע ביעילותן ויש גלולות שאיחור של יותר מ-3 שעות בנטילתן פוגע ביעילותן. ליאת

06/11/2013 | 16:26 | מאת: חייבת תשובה

עד כמה הוא יעיל ועד כמה צריך לשים לב לזמן נטילת הכדור ואם אני הפסקתי להניק האם כדאי להחליף את סוג הגלולה

מנהל פורום תרופות ורוקחות