שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/11/2013 | 08:42 | מאת: ליאת

קיבלתי טיפול עם כדורים אתופן 400 מג לדלקת ביד. אני לוקחת תרופה קבועה אלטרוקסין לבלוטת התריס.. האם אלטרוקסין ואתופן יחד יכולים לגרום לבעיית קיבה מה שגם אני ממש לפני לקיחת התרופה אוכלת משהו..קיבלתי אתופן לעשרה ימים. ..חומר התרופה אתופן לא גורם לצביעת שיניים נכון ..או שכן אודה לך תודה ליאת

ליאת שלום, שילוב התרופות אינו בעייתי. אלטרוקסין עשויה לגרום לכאבי בטן, בחילה, הקאה ושלשול. אתופן עשויה לגרום לכאבי בטן ותחושת אי נוחות, נפיחות וגזים, שלשול ובחילה. במצבים מסוימים (טיפול ממושך, שילובי תרופות מסוימים ובקשישים) יש סיכון לדימום וכיבים במערכת העיכול. אין דיווח על הכתמת שיניים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות